Over ons

 

Wie zijn de Cultuurverbinders?

De Cultuurverbinders  bestaat sinds 2016 en was voorheen de Culturele Raad Monster die is opgericht in 1988. De Cultuurverbinders  organiseert zelf, of in opdracht culturele activiteiten, thema’s of projecten in Westland en regio.

Als Cultuurverbinders richten wij ons op het organiseren van verbindende, culturele activiteiten, cultuurparticipatie en cultureel ondernemerschap. In dit kader organiseerden wij de afgelopen jaren de Huiskamerfestivals Westland in alle kernen en wijken van het Westland. Ook nemen wij zelf het initiatief t.a.v. projecten en producties, zoals in het verleden de Opening Strandseizoen Westland, Sport en Cultuur samen scoren op Sportpart de Hoge Bomen, de Salsa party, Bosfestival, Straattheaterfestival etc.
Wij zijn ook in te huren om culturele activiteiten, projecten of verbindende thema-activiteiten te organiseren voor organisaties en opdrachtgevers.

Wat doen de Cultuurverbinders?

De doelstelling van de Cultuurverbinders is het organiseren van sociale en culturele, verbindende activiteiten, samenwerking te creëren met andere organisaties. Het bevorderen van cultuurparticipatie en cultureel ondernemerschap. Realiseren van creatieve projecten en concepten.

Wij proberen hiermee sociale cohesie en culturele participatie onder de bevolking te bevorderen.

Ook proberen wij door het ondernemen van gezamenlijke activiteiten, drempels te verlagen en nieuwe kennis en ervaringen op te doen. Wij streven naar een gevarieerd programma voor alle leeftijden.

Leden Cultuurverbinders

De Cultuurverbinders bestaan uit de volgende leden:

    • Voorzitter: Frank van Veen
    • Bestuurslid: Ineke van der Zeijden
    • en de vrijwilligers en gidsen bij de activiteiten
Privacy & Cookie beleid
    • Klik op deze link voor meer informatie