Inspirerende verhalenmiddag op 12 november 2023 met regiogenoten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspirerende verhalenmiddag op 12 november 2023 met regiogenoten

12 november @ 14:00 - 12 december @ 17:00

euro8,50

‘Uit het leven gegrepen’
Inspirerende verhalenmiddag op 12 november 2023 met regiogenoten

 Cultuurverbinders organiseren een verhalenmiddag: ‘Uit het leven gegrepen’ met inspirerende verhalen van verhalenvertellers uit de regio. De middag zal plaatsvinden in wijkcentrum Vitis Welzijn, De Backerhof in Poeldijk, Wittebrug 2, 2685ES Poeldijk.

Vier regiogenoten vertellen, in ongeveer 20 minuten, inspirerende verhalen of unieke ervaringen en gaan over een prachtig avontuur, bijzondere passie, interessant beroep of een ander prikkelend thema. Wij willen de verhalen graag horen!

De volgende vier bekende regiogenoten zullen voor u een verhaal vertellen:

Bianca Tiegelaar      Schoonmoeder van Westland        vertelt over hoe zwerfafval mijn leven heeft verrijkt.
“Ik ben de verteller van een verhaal waarin liefde voor mens, natuur en dier samenkomen. Hierbij voel ik me afwisselend als mantelzorger van de aarde, milieuactivist en kunstenaar. Bianca straalt van enthousiasme en kijkt ernaar uit u te ontmoeten!”

Petra Prinsova          Persoonlijk verhaal                          vertelt over hoe een kleine mens in de grote geschiedenis overeind probeert te blijven. Éen familie, drie landen en regimes.
“Petra vertelt op inspirerende wijze een persoonlijk familieverhaal over haar oma en moeder in de tumultueuze geschiedenis van de 20e eeuw. Wellicht zal het publiek geraakt worden door dit aangrijpende thema.”

Marieke Boon            Documentair fotograaf                    vertelt over verhalen in beelden.
“Met mijn camera wil ik verhalen vertellen die dicht om ons heen plaats vinden. Deze schoonheid van het alledaagse zie je ook terug in mijn series over huizen en hun bewoners. Ik deel mijn werk o.a. op mijn website www.mariekeboonfotografie.com. Met veel plezier neem ik u mee op één van mijn zoektochten door een huis.”

Annette Wijdom        Balletdanseres                                  vertelt over Go For the Show!
“Ontdek de kracht van verhalen terwijl Annette Wijdom haar boeiende backstage-avonturen deelt, met inbegrip van ontmoetingen met beroemde artiesten en Prins Albert van Monaco. Grijp de kans om haar persoonlijk gesigneerde boek ‘Go For the Show!’ te bemachtigen voor slechts 19,95 euro. Annette verheugt zich op het weerzien met haar dierbare leerlingen uit het Westland na deze inspirerende presentatie.” (foto: Roy Beusker)

Iedereen is van harte welkom. Onze kernwaarden zijn: ontmoeten, beleven en verbinden. Wij bestaan in 2023 35 jaar!

Het programma 12 november:

13:30 uur -14:00 uur Ontvangst met koffie en thee in wijkcentrum Vitis Welzijn, De Backerhof in Poeldijk

14:00 uur- 16:30 uur 4 verschillende verhalenvertellers o.a. Bianca Tiegelaar, Petra Prinsova, Annette Wijdom en Marieke Boon met verhalen van ongeveer 20 minuten inclusief een pauze rond 15:00 uur

De prijs is € 8,50 per persoon inclusief 1 kopje koffie/thee en 1 drankje. Zaal is open om 13:30 uur.

Kaarten bestellen:

Kaarten uitsluitend vooraf verkrijgbaar door het sturen van een e-mail naar info@cultuurverbinders.nl met naam het aantal personen en door  € 8,50 per persoon over te maken op bankrekeningnummer NL72RABO0323250483 t.n.v. Cultuurverbinders. Wanneer het geld is ontvangen, krijgt u een bevestiging van de verhalenmiddag. Wees er snel bij want vol is vol! Voor vragen kunt u zich wenden tot Ien van der Zeijden 0174-246900/ 06-22673856  of Frank van Veen 06-15327768.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de  regeling KCI van Westland Cultuurweb.
Bedrijvensponsors zijn van harte welkom met unieke verbinding aan het project! Ook kunt u ons sponsoren bij Tankstation Peut, Kruisbroekweg 3 in Naaldwijk

Inspirerende verhalenmiddag op 12 november 2023 met regiogenoten

Gegevens

Begin:
12 november @ 14:00
Einde:
12 december @ 17:00
Kosten:
euro8,50